Betal kun £2.99 for Uwell Valyrian Replacement Pods

Newvaping
Deal Score0
£2.99 £4.99 Køb det nu
Deal Score0
£2.99 £4.99 Køb det nu

Beskrivelse

Eksklusivt designet til brug med Uwell Valyrian Pod Starter Kit, Uwell Valyrian Pod Kit Replacement Pods har en kapacitet på 3 ml. Disse pods er specielt udformet til kun at være kompatible med Uwell Valyrian Pod Starter Kit, hvilket sikrer en perfekt pasform og optimal ydeevne. De er ikke udskiftelige med andre enheder eller sæt, hvilket gør dem til et vigtigt tilbehør for Valyrian Pod Kit-brugere. Med deres kapacitet på 3 ml giver disse erstatningspuder rigelig plads til at holde din foretrukne e-væske, hvilket giver mulighed for praktiske og uafbrudte vaping-sessioner

Vigtigste funktioner:

  • Uwell Genopfyldelige Pods: Uwell Valyrian Pod Kit Replacement Pods er designet til at kunne genopfyldes, så du nemt kan tilføje din foretrukne e-væske.
  • Topfyldning: Disse bælg har en praktisk topfyldningsmekanisme, der eliminerer behovet for at fjerne bælgen fra enheden til genopfyldning. Det giver en problemfri oplevelse.

Specifikationer:

  • Fremstillet i: Fremstillet i Kina.
  • Pakkestørrelse: Hver pakke indeholder en enkelt erstatningspude.
  • Kapacitet: Uwell Valyrian Pod Kit Replacement Pods har en kapacitet på 2 ml, hvilket giver rigelig plads til din e-væske.

Pakken indeholder:

Uwell Valyrian 2ml E-Liquid Pod
Vi vil være glade for at høre dine tanker

Efterlad et svar

Mine Vape-anmeldelsestilbud
Logo
Registrer ny konto
Nulstil adgangskode
Sammenlign varer
  • I alt (0)
Sammenlign
0