Bedste pris flash-udsalg: 45 % rabat på Gang XXL Switch Duo Disposable 2500 Puffs, kun $11.99

MyVapor Vape Shop
Deal Score0
$11.99 $21.99 Køb det nu
Deal Score0
$11.99 $21.99 Køb det nu

Vi præsenterer Bang XXL Switch Duo Disposable, en premium vaping-enhed designet til ultimativ bekvemmelighed og tilfredshed. Med imponerende 2500 pust og et slankt design tilbyder denne engangsvape en tilfredsstillende vapingoplevelse uden behov for genopfyldning eller genopladning.

Switch Duo engangs

 

Switch Duo engangsnøglefunktioner:

  1. Høj pustkapacitet: Nyd op til 2500 sug fra en enkelt Bang Disposable, hvilket sikrer langvarig vaping-nydelse uden besværet med genopfyldninger eller udskiftninger.
  2. Slankt og kompakt design: Bang XXL Switch Duo Disposable har et slankt og let design, hvilket gør det perfekt til vaping på farten. Skub den ned i din lomme eller taske, og nyd praktisk vaping, uanset hvor du er.
  3. Dobbelt smag: Switch Duo har to smagsvarianter i én enhed, hvilket giver dig mulighed for at skifte mellem to lækre smagsvarianter med et tryk på en kontakt. Nyd alsidigheden ved at have flere smagsvarianter i én praktisk pakke.
  4. Let at bruge: Disposable er designet til enkelhed og er ideel til både begyndere og erfarne vapers. Du skal blot aktivere enheden og nyde glat og smagfuld damp med hvert sug.

 

 

flere tilbud på: vape aftale

tags:

Vi vil være glade for at høre dine tanker

Efterlad et svar

Mine Vape-anmeldelsestilbud
Logo
Registrer ny konto
Nulstil adgangskode
Sammenlign varer
  • I alt (0)
Sammenlign
0